ivermectin plus where can i get ivermectin for guinea pigs where can i buy ivermectin for dogs koupit simpiox dose ivermectina para cachorro ivermectina risco gravidez preco do ivermectina pacheco

Werving en selectie

Werving en selectie

Op zoek naar nieuwe werknemers, maar wil je deze bij voorkeur graag zelf in dienst nemen? Bij werving en selectie gaan wij op zoek naar de ideale kandidaat voor jouw onderneming.

Voordelen werving en selectie via Uitzendkoning:

Hoe gaan wij te werk?

Heb je een vacature? Plaats deze op onze vacaturebank, of laat ons jouw vacature plaatsen.

Heb je nog geen vacature? Geen probleem! Dan gaan we de samen opstellen.

Vacatures op onze website zijn goed zichtbaar en hebben een groot bereik. Kandidaten kunnen zelf reageren op de vacatures. Daarnaast gaan wij proactief op zoek naar de ideale kandidaat. Nieuwsgierig? Je kunt ook zelf op zoek gaan naar jouw ideale kandidaat in onze cv database.

Op basis van het cv van kandidaten die zelf gereageerd hebben, kun jij aangeven wie wij wel en niet uitnodigen voor een gesprek.

Voor de kandidaten die wij zelf gevonden hebben, maken wij een selectie. Tijdens de gesprekken met de kandidaten screenen wij hen op de door jou gestelde eisen, ervaring, opleiding, achtergrond en motivatie. Ook checken wij altijd referenties.

Als we een geschikte kandidaat hebben gevonden, stellen we deze aan je voor en kun je zelf nog een gesprek voeren met de kandidaat.

Als de kandidaat een echte match is, komt deze direct bij jou in dienst. Twijfel je toch nog over de geschiktheid? Dan is het ook mogelijk om de kandidaat op uitzendbasis in dienst te nemen. Dit is geheel flexibel en je kunt de werknemer op elk gewenst moment zelf in dienst nemen.

Tarief en overname

Het tarief dat wij berekenen voor de werving en selectie is 1 keer het bruto maandsalaris van de kandidaat. Wij factureren deze fee als de proefperiode van de kandidaat verstreken is.

De kandidaat toch eerst op uitzendbasis in dienst? Bij een overname binnen 2080 gewerkte uren volgt dan nog een fee.

Haal jouw Koning in huis met werving en selectie!

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Neem contact op met ons om te bespreken wat we voor jou kunnen doen.

Kijk ook eens op onze social media voor leuke updates!