Over Uitzendkoning

De klant een scherpe factuur, de werknemer de juiste beloning. Bij ons is iedereen een koning. Uitzendkoning is gevestigd aan de rand van het dorp Hooghalen. Het bedrijf is opgericht door de ondernemers Rolf Middelburg en Wiert Jan Klok. Dit zijn ondernemers met een no-nonsense mentaliteit, die hun gezamenlijke interesses en kwaliteiten hebben gebundeld in deze onderneming. Ambitieus, enthousiast en kennis van zaken zijn de begrippen die Uitzendkoning typeert. Hierbij wil Uitzendkoning transparante diensten aanbieden voor zowel werknemer als werkgever.

Uitzendkoning is een branchegespecialiseerd uitzendbureau die zich richt op de branches techniek, bouw en groen. Met de branchegespecialiseerde aanpak van Uitzendkoning heeft iedere branche een eigen projectmanager. Op deze manier is de juiste kennis aanwezig en zijn de communicatielijnen naar zowel uitzendkrachten als klanten kort. Aanvragen uit andere branches gaan wij uiteraard ook niet uit de weg.

Daarnaast zijn wij een professioneel partner in het  payrollen van uw personeel. Hierbij kunnen wij u een payroll op maat service aanbieden. Meer informatie hierover kunt u vinden bij het kopjePayroll.

Uitzendkoning hanteert de NBBU CAO voor uitzendkrachten. Dit houdt in dat de rechtspositie en de arbeidsvoorwaarden van de flexkracht grotendeels zijn vastgelegd en geregeld in de CAO voor uitzendkrachten van de NBBU.