securonix ivermectina dosis adultos para que sirve will ivermectin kill fleas on cats ivermectina prospect ivermectin kde sa da kupit ivermectin pret ivexterm 4 tabletas precio

Werkzoekende

Vind jouw baan bij Uitzendkoning

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of wil je een nieuwe stap in jouw carrière? Wij helpen jou daarbij! Schrijf je bij ons in en solliciteer op jouw nieuwe baan of wordt gevonden door onze werkgevers.

Vacatures

Bekijk hier de vacatures en solliciteer direct!
Bekijk hier alle vacatures.
Vacatures

Samen maken wij de volgende stap in jouw carrière!

Wij vinden ontwikkelen erg belangrijk. De wereld is constant in beweging en daarom is het belangrijk om mee te bewegen. Niet alleen om als persoon te groeien, maar ook om je kansen in de arbeidsmarkt te vergroten.

Omdat wij willen bijdragen aan de volgende stap in jouw carrière, willen we jou de mogelijkheid geven om je te ontwikkelen zodat die stap gezet kan worden. Daarom bieden wij cursussen aan en voorzien wij in werkplekken voor BBL-opleidingen.

Werken & Leren

Wij bieden werkplekken aan bij erkende leerbedrijven zodat jij daar je BBL-opleiding kunt volgen en direct ervaring kunt opdoen in de branche waarvoor jij leert! Zo kun je werken en leren perfect met elkaar combineren.

Cursussen

Is jouw oog gevallen op jouw droombaan? Maar moet je daar certificaten voor hebben waarvan je nog niet in het bezit bent of zijn deze verlopen? Geen probleem. Wij gaan dit direct samen met jou regelen.

Opleiding en cursussen

Voor de volgende stap in jouw carrière!
Zet de volgende stap in jouw carrière!
Opleiding en cursussen

Koningsvoordeel

Koningsvoordeel? Ja, wij van Uitzendkoning doen meer.

Wij willen dat iedereen die bij ons inschreven staat extra voordelen krijgt. Daarom bieden wij kortingen aan op veel verschillende producten, uitjes en diensten. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op jouw zorgverzekering.

Benieuwd welke kortingen je allemaal kunt krijgen? Schrijf je dan direct in of log in om alle voordelen te bekijken.
Wij zorgen voor kortingsdeals waar je echt wat aan hebt!

Is jouw bedrijf geïnteresseerd in het aanbieden van kortingen? Neem contact op met ons en dan bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.