Wat is Payroll?

U bent tijdelijk op zoek naar extra medewerkers, maar het werven en selecteren van nieuwe medewerkers doet u liever zelf. Uitzendkoning biedt verschillende mogelijkheden in Payroll. De payrolldienst van Uitzendkoning werkt als volgt:

Bij payroll bent u zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van u personeel. Wanneer u de geschikte kandidaat gevonden heeft, neemt u contact op met Uitzendkoning. Op dat moment nemen wij het van u over. Wij nemen de medewerker in dienst en verzorgen de contracten en overige administratieve werkzaamheden. Ook het risico omtrent werkgeverschap, zowel financieel als juridisch, is bij een payroll overeenkomst voor Uitzendkoning.

Dankzij flexibele payrollcontracten kunt u goed inspelen op pieken en dalen in de markt. Van Uitzendkoning kunt u een op maat gemaakte payrolldienst verwachten. U kunt bij ons uit verschillende componenten kiezen om zo voor u het meest gunstige tarief en van toepassing zijnde dienst te creëren. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Payroll op maat of neem contact op met één van onze projectmanagers.

Voordelen Payroll:

Uitzendkoning biedt u een payrolldienst op maat;
U heeft geen administratieve rompslomp;
U bent niet juridisch aansprakelijk;
U heeft betrokken personeel dat u zelf selecteert;
U krijgt eenvoudige opgebouwde facturen;
Uitzendkoning hanteert scherpe tarieven;
U kunt zich volledig richten op uw werkzaamheden.