ivermectina tableta 6 mg intermectin super 50 ml ivermectina soriana ivexterm para piojos tractor supply ivermectin tablets

Opleidingen Oud

Opleiden

De arbeidsmarkt veranderd continu. Daarom vinden wij het belangrijk dat de kwaliteiten en competenties van de mensen goed blijven aansluiten op de arbeidsmarkt. Dit geldt niet alleen voor jongeren, maar voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen!

Een BBL-opleiding is daar perfect voor. Deze soort opleiding combineert praktijk direct met theorie doordat BBL-studenten 4 dagen werken en 1 dag naar school gaan. Uitzendkrachten kunnen bij ons in elk vakgebied een opleiding volgen. Samen met jou kijken we waar opleiding nodig is of waar nieuwe instroom kan plaatsvinden. Het grote voordeel is dat wij de opleiding betalen en jouw bedrijf gebruik kan maken van de subsidieregeling Praktijkleren.

Voordelen

Subsidie

Als je via ons een BBL-student inhuurt, kun je gebruik maken van de subsidieregeling Praktijkleren. Deze subsidie is een tegemoetkoming in de kosten die je als werkgever maakt voor de begeleiding van de student bij het klaarstomen voor de arbeidsmarkt.

Het maximale subsidiebedrag is €2.700 per gerealiseerde praktijk- of werkleerplaats. De voorwaarde is wel dat je een erkend leerbedrijf bent. Let op: RVO.nl neemt alleen tijdig ingediende aanvragen in behandeling.

De definitieve aanvraag voor subsidie voor alle onderwijscategorieën kan worden ingediend van 1 juli tot 16 september via de volgende link: Subsidieregeling Praktijkleren

Voordelen van Praktijkleren

Cursussen

Heb je de geschikte kandidaat gevonden, maar moet deze nog een certificaat hebben voor het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden? Of zijn certificaten verlopen? Wij regelen het!

Een greep uit onze curussen

Wij vinden het belangrijk dat onze uitzendkrachten veilig en volledig toegerust aan het werk kunnen.
Neem contact met ons op voor de opleidingsmogelijkheden!