what is ivermectin tablets made of how much ivermectin do you give a dog for heartworms ivermectina piojos securonix ueba use cases ivermectin tablets for dogs for sale how much injectable ivermectin to give a dog

Werk in de horeca
Frank komt uit Klazienaveen en is op dit moment via Uitzendkoning werkzaam bij Thijs & Co in Emmen als Bartender.

 

‘’In 2014 heb ik mijn opleiding bij de Middelbare Hotelschool in Zwolle afgerond. Vanuit daar ben ik direct aan het werk gegaan. In 8 jaar tijd dat ik nu in de horeca werk heb ik al bij hele verschillende, maar mooie bedrijven mogen werken. Tijdens mijn stages waren dit een aantal hotels, waaronder Van der Valk. Tijdens deze stages leer je voor het eerst echt mee te werken in een horecabedrijf. Na mijn studie ben ik begonnen in de bediening bij een Pannenkoekrestaurant en bij een a la carte restaurant. Na dit avontuur ben ik bij Wildlands terecht gekomen. Zij hebben een groot horeca gedeelte met een theater en drie verschillende restaurants. Daarna heb ik nog 3 jaar bij Café de Zwetser gewerkt. Het waren stuk voor stuk andere type horecabedrijven, maar ik heb overal met veel plezier gewerkt.

 

Inmiddels werkt Frank al 2 maanden bij Thijs & Co. Thijs & Co is een Shared Dining en Cocktailbar in het hartje van Emmen. ‘’Ik werk hier als bartender en draai mee in de bediening. Het mooie is dat ik mijn kennis van cocktails hier nog verder kan uitbreiden.

 

Wat het werk in de horeca zo leuk maakt is dat je direct contact hebt met je gasten. Je laat en ziet mensen genieten. Dat is zo mooi!’’

 

Uitzendkoning als werkgever

Tijdens Corona ben ik mijn baan verloren. Door de oplegde maatregelen was er veel onzekerheid bij mijn werkgever. Toen ik thuis kwam te zitten had ik geen idee waar en wanneer ik weer aan het werk zou gaan. Gelukkig heeft het niet lang geduurd. Ik had van te voren niet gedacht dat ik bij Thijs & Co zo goed op mijn plek zou passen. En dat allemaal in 1 week tijd door Uitzendkoning. Ik ben ze daar erg dankbaar voor. De jongens daar zijn erg in je geïnteresseerd en ik zou ze iedereen aanraden die (ander) werk zoekt.

Wil jij ook werken in de horeca?
Herken jij jezelf in het verhaal van Frank en denk je dat wil ik ook? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe koningen die het horeca vak willen leren of al werkzaam zijn in de horeca. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Laat je gedachten achter