ivermectin for scabies ivermectina bula preço drogasil doh ivermectin ivermectin kory ivermectin in covid 19 ivermectin for humans uk buy quanox composicion ivermectina locao

Inhuren oud

Uitzenden

Ben je tijdelijk op zoek naar een extra medewerker en graag zo snel mogelijk? Dan regelen wij dat! Jij hebt iemand nodig, wij zorgen ervoor dat diegene er komt. Geen gedoe, geen rompslomp. Duidelijke afspraken en lekker flexibel.

Voordelen uitzenden via Uitzendkoning:

Detacheren

Wil je een nieuwe werknemer voor langere tijd aannemen, maar nog wel flexibel blijven? Dan is detacheren een geschikte optie. Bij detacheren spreken we een vaste periode af waarin de medewerker beschikbaar is. Perfect voor een project waarbij je na afloop wel flexibel bljiven wilt.

Voordelen detacheren via Uitzendkoning:

ZZP

Heb je een opdracht liggen, maar niemand die dit kan oppakken? Het inschakelen van een zzp’er is dan een goede optie! Als bemiddelaar van de ZZP’er en van de klant doen wij alles behalve het uitvoeren van het werk zelf natuurlijk.

Voordelen inschakelen ZZP'er via Uitzendkoning:

Vakantiekrachten

Heb je door een piek in de zomervakantie extra seizoensgebonden krachten nodig? Denk dan eens aan een vakantiekracht! In de periode van 1 juni tot 1 september kun je bij ons makkelijk en snel vakantiekrachten inhuren.

Voordelen inschakelen vakantiekrachten via Uitzendkoning:

Inhouse services

Het woord zegt het al: dan zitten we bij jou onder één dak. Huur je continu veel uitzendkrachten in en wil je hierbij graag meer structuur en 1 aanspreekpunt? Dit kan met onze inhouse service.

Voordelen Inhouse service via Uitzendkoning:

Inhuren via Uitzendkoning

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Neem contact op met ons om te bespreken wat we voor jou kunnen doen.

Kijk ook eens op onze social media voor leuke updates!