ivermectin sheep drench tractor supply ivermectina ces dosagem ivermectina 1 creme comprar original ivermectina ivermectina precio en peru mercado libre ivermectin dosage for red mange in dogs

WAAR GA JIJ WERKEN? VIND HIER JE NIEUWE BAAN!

 • Regio

 • Zoeken

Vind hier jouw nieuwe baan!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij helpen je verder. Check onze vacatures, solliciteer of schrijf je bij ons in. Samen kijken we naar de mogelijkheden en houden we rekening met jouw wensen.

Onze nieuwste Vacatures

5
mei 2022
Assistent Accountant
 • Marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Een fulltime dienstverband met eventueel de mogelijkheid voor een dienstverband vanaf 24 uur;
 • De mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie;
 • Jaarlijks is er een studiebudget beschikbaar om je kennis bij te spijkeren;
 • Een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand.
5
mei 2022
(leerling)Rietdekker

Een baan voor 40 uur per week;
Een brutosalaris van € 13 - 18 per uur;
Inlenersbeloning conform Hellende dak cao;
8,33% vakantiegeld;
25 vakantiedagen;
STIPP-pensioen;
Koningsvoordeel.

8
apr 2022
IJzerwerker
 • Een baan voor 40 uur per week;
 • Salaris conform Metaal en Techniek CAO;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen;
 • STIPP-pensioen;
 • Koningsvoordeel.

Wat wij doen

Wij bemiddelen en leiden mensen op in de meest diverse vakgebieden. Of dit nu administratief werk is, IT’ers zijn of productie- en logistieke functies. Wij doen het allemaal. In welke sectoren wij de meeste mensen aan het werk hebben? Dat is samen met de techniek en horeca toch de bouw- en onderhoudssector. Onze specialisaties.

Naast dat we actief zijn op de Nederlandse arbeidsmarkt regelen wij voor werkgevers ook Europese medewerkers. Zo hebben wij al meerdere succesvolle plaatsingen verzorgd voor onze relaties die actief zijn in de horeca, bouw en techniek. Interessant? Neem gerust eens contact op om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Bekijk de vacatures per beroepsgroep
Bouw
Horeca & Catering
Metaal & Techniek
Schilder & Glas

Koningsvoordeel bij uitzendkoning

Koningsvoordeel? Ja, wij van Uitzendkoning doen meer. Werk jij bij ons? Dan regelen wij dat jij voordelen hebt! Benieuwd welke voordelen wij op dit moment voor je in petto hebben? Check de knop hieronder.

Uitzendkoning heeft mij geholpen aan een leuke baan bij De Wit Montage. Ze zijn een goed uitzendbureau die nauwkeurig contact houdt met hun personeel. Je wordt gewaardeerd om wie je bent. Ook helpen ze je met eventuele certificaten die je nodig bent. Gewoon top geregeld!

Jelmer van Baarsen
Monteur vloerverwarming bij De Wit Montage

2,5 jaar geleden heb ik via Uitzendkoning de switch gemaakt van een functie in de marketing naar de bouw. Inmiddels heb ik bijna de opleiding Allround timmerman afgerond en sta ik onder contract.

Tom Barelds
Leerling Timmerman

Prettig aan het werken voor Uitzendkoning is de persoonlijke benadering. Een kundig bedrijf waar je niet als nummer ‘zoveel’ wordt gezien. Vriendelijke mensen die je serieus nemen.

Marc Hut
Marketer bij Watch XL

Uitzendkoning heeft mij geholpen aan een droombaan. Ze investeren veel in hun personeel en vinden het belangrijk dat hun personeel goed bijgeschoold wordt. Ik werk daarom ook met plezier voor Uitzendkoning.

Jeffrey Brinkley
Lasser bij van Egten B.V.

Het laatste nieuws

Tijd voor taart!
Voor Drenthe Signaal (Administratie en adviesbureau) in Assen hebben wij onlangs de mooie vacature van HR-adviseur ingevuld middels Werving & Selectie. De nieuwe aanwinst heeft haar proefperiode doorstaan en dat is reden voor taart! Wij wensen...
Zoek jij EU-werkers?
Weer een tevreden klant! Uitzendkoning heeft ook voor een klant uit Amsterdam goede timmerlieden gevonden. stromectol tablets ireland Op dit moment zijn er 4 uitzendkrachten van ons actief op een langdurig renovatieproject. De werkzaamheden die ze...
Onze tegelkoningen!
Tegelzetters nergens te krijgen? Bij Uitzendkoning geen probleem! Onlangs zijn deze 3 mannen voor ons begonnen op een vakantiepark in Drenthe. Hier werken ze op een project van 114 recreatiewoningen waarbij ze luxe badkamers en toiletten...